TRANSFORMATIONALCUPPING®

WAT IS TRANSFORMATIONALCUPPING®?

Transformationalcupping®️ is een zuigtechniek welke binnen de Oosterse Geneeskunde veelvuldig wordt gebruikt. De techniek werd ontwikkeld om gifstoffen en spierkrampen vanuit diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak te trekken. 

Transformationalcupping®️ is een bijzondere cupping methode die intenser en diepgaander is dan de gewone cupping en daardoor veel effectiever is. 

Door het intensieve cuppen met een glazen cup wordt uw huid vacuüm gezogen en dynamisch over uw lichaam bewogen op de te behandelen zone(s). Dit wordt vooraf gegaan door een manuele massage om verklevingen en opgehoopte afvalstoffen op te speuren. Afvalstoffen worden gedurende u gehele leven in uw lichaam verzameld en daardoor onstaan ophopingen die overal kunnen zitten en die u vaak letterlijk kunt voelen. Deze ophopingen uiten zich in allerlei lichamelijke ongemakken.

Door cupping trek je de huid omhoog en de verklevingen die daaronder zitten worden losgemaakt (niet alleen oppervlakkig maar zeker in de dieper gelegen lagen). De doorbloeding wordt enorm gestimuleerd. Er ontstaat weer ruimte onder de huid en komt er een vrije doorstroom op gang van zuurstofrijk bloed. De verklevingen en afvalstoffen die tussen de verschillende huidlagen, het bindweefsel en op de spieren, gewrichten en organen vast zitten; kunnen vervolgens worden afgevoerd via de lymfe.

De huid gaat stralen, de huid wordt strakker, blokkades verdwijnen, u gaat zich zowel lichamelijk als mentaal fijner voelen.

Geen andere techniek die werkt op zoveel lagen als TRANSFORMATIONAL CUPPING®️!

VOOR WIE IS TRANSFORMATIONALCUPPING®️?

Transformationalcupping®️ is geschikt voor iedereen met of zonder klachten. Transformationalcupping®️bij klachten zijn voornamelijk gericht om het aangedane weefsel te versoepelen en bloedcirculatie op dat gebied op gang te brengen. Anderzijds onderhoud Transformationalcupping®️ het lichaam en is het een boost voor het immuunsysteem. Het effect is per persoon verschillend, afhankelijk van leefwijze en herhaling van de behandeling.

Transformational Cupping®️ is zeer ruim inzetbaar. Bij vragen of meer individuele informatie graag contact opnemen.

Raadpleeg bij twijfel altijd jouw huisarts of behandelend arts voorafgaand aan een behandeling! 

VOORDELEN TRANSFORMATIONALCUPPING®️?

WANNEER WORDT ER NIET BEHANDELD?

GOED OM REKENING MEE TE HOUDEN: