CAVITATIE

WAT IS EEN CAVITATIE TREATMENT?

Bij NAKÓ CLINIC kunt u terecht voor een cavitatie behandeling; waarbij u centimeters en vet kwijt kunt raken zonder daarvoor onder het mes te hoeven gaan. Bij de cavitatie werken we met een gespecialiseerd en multifunctioneel apparaat dat het lichaam behandelt.

Het cavitatie apparaat bestaat uit:
• Radiofrequentie (RF)
• Vacuüm cupping
• Ultrasound

Door al deze technieken te combineren, bent u verzekerd van een sneller optimaal resultaat.

Radiofrequentie (RF)
Bij radiofrequentie worden er elektrische en magnetische golven in de huid gewerkt. Dit zorgt voor opwarming van het vetweefsel en daardoor het afscheiden van afvalstoffen (vet en cellulite). Doordat het lichaam afvalstoffen afscheidt, worden de bloedcirculatie en collageen aanmaak gestimuleerd. Meer collageen zorgt voor een strakkere en gladdere huid. 

Vacuüm cupping
Vacuüm cupping maakt gebruik van zuigkracht en druk om de vloeistoffen in de vetcellen die cellulitis veroorzaken af te voeren. We zuigen de huid vacuüm, waardoor de cellulitis wordt ‘weggetrokken’ van de spier.

Dit bevordert de bloedcirculatie en stimuleert de lymfedrainage. Vacuüm cupping biedt dé oplossing om cellulitis te bestrijden, vermindert plaatselijk vet en geeft het lichaam weer vorm.

Ultrasound
Ultrasound werkt met geluidsgolven: een effectieve manier om vetophopingen los te maken en vetcellen af te breken. De behandeling maakt gebruikt van contactgel en een speciaal opzetstuk, dat de geluidsgolven uitstraalt. Ultrasound is heel geschikt om probleemzones aan te pakken; plekken waar u van plaatselijk vet af wilt.

Voor het beste resultaat kan cavitatie worden toegepast in kuurverband.

VOOR WIE IS DE CAVITATIE TREATMENT?

Cavitatie is geschikt voor u wanneer u vet kwijt wilt raken op kleine zones van het lichaam, zoals de heupen, billen of buik. Lijdt u aan (extreem) overgewicht en wilt u afvallen? Dan is cavitatie geen geschikte behandeling.

VOORDELEN CAVITATIE

WANNEER WORDT ER NIET BEHANDELD?

GOED OM REKENING MEE TE HOUDEN: