AFTER- LIPO MASSAGE

WAT IS EEN AFTER- LIPO MASSAGE?

De after lipo massage is een behandeling die wordt uitgevoerd voor/na afloop van een liposuctie, brazilian butt lift, buikwandcorrectie of andere ingreep.

Massage na een post operatieve ingreep is heel bepalend voor het uiteindelijke resultaat van uw lichaam.

Tijdens deze behandelingen wordt de nadruk gelegd op het herstel van het lichaam na de ingreep. Hierbij focussen wij op een gezond herstel en een prachtig resultaat.

Tijdens een ingreep verzamelt het lichaam vocht en laat de huid los van het weefsel, wat ervoor kan zorgen dat je een naar drukkend gevoel of pijn ervaart. Na een ingreep kunnen zwellingen, verhardingen en ongelijkheden in de huidstructuur optreden. De zwellingen worden veroorzaakt door een reactie op de canule. Een canule is een instrument waarmee de vetcellen worden verwijdert. Hierdoor zwelt het weefsel met vocht op, met name in het buikgebied. De verhardingen zijn het gevolg van het onstekingsproces en de weefselschade.

De after-lipo massage wordt manueel uitgevoerd en zorgt ervoor dat zwellingen worden tegengegaan, overtollig vocht wordt afgevoerd en het lichaam naar wens wordt geshaped. Daarnaast draagt de after-lipo massage in combinatie met onze beste after-lipo producten bij aan een voorspoedig herstel van het lichaam. Het ondersteunt, activeert en stimuleert het lymfesysteem.

Tijdens deze behandeling  maken we gebruik van de ultrasound apparaat, deze minimaliseert de zwellingen en de blauwe plekken. Ook maken we gebruik van radiofrequentie apparaat en het infrarood apparaat voor het strakker maken van de huid en Maderotherapia om de lichaamscontouren te accentueren.

Bovendien is uit diverse onderzoeken gebleken dat patiënten die after- lipo massages nemen, sneller en beter herstellen dan patiënten die geen after- lipo massages nemen.

Omdat elk lichaam anders is, varieert het aantal behandelingen per persoon.

VOOR WIE IS DE AFTER- LIPO MASSAGE?

Voor patiënten die een liposuctie, een liposculpture, een Brazilian butt lift ( BBL), een buikwandcorrectie, een borstvergroting, een borstlift of een borstverkleining zijn ondergaan. After-lipo massage is een uitstekende behandeling als voor- en nabehandeling.

VOORDELEN AFTER- LIPO MASSAGE

WANNEER WORDT ER NIET BEHANDELD?

GOED OM REKENING MEE TE HOUDEN: