FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

FAQ

Cryoglobe is gemaakt van chirurgisch roestvrijstaal en gevuld met een gemakkelijk in te vriezen vloeistof die ervoor zorgt dat de CryoGlobe lang koud blijft en cryo microcirculatie bevorderd wordt. Met de CryoGlobe wordt een heerlijke body ijsmassage gegeven. De CryoGlobe verbetert de algehele conditie van de huid doordat het de zuurstof en voedingsstoffen toevoer verbetert.

Tijdens een Cryoglobe behandeling sluiten de haarvaten (vasoconstrictie) gevolg door het verwijden van de bloedvaten (vasodilatatie). 
Dit helpt om afvalstoffen in de huid af te breken en af te voeren. De intense kou activeert de productie van collageen in de diepere lagen van de huid
waardoor je huid stevig en strak blijft. De effecten van de behandeling zijn dat de huid gladder en egaler wordt, het een echte glow your skin behandeling is.
IJsmassage werkt ook door op uw immuniteit, het verhoogt uw weerstand van uw huid. 

  • Verbetert de lymfecirculatie
  • Verbetert de doorbloeding
  • Vermindert zwelling en blauwe plekken
  • Vermindert ontstekingen
  • Kalmeert bij pijn in het bindweefsel en spieren
  • Endorfine niveaus worden gestimuleerd                       
  • Verhoogt de weerstand van je huid                                  
  • Productie van collageen zorgt voor mooie verjongde huid
  • De poriën worden verkleind, waardoor de opname van gifstoffen en afvalstoffen wordt beperkt

Exfoliëren is een manier om oude, beschadigde en vervuilde huidcellen van de bovenste huidlaag te verwijderen. Er wordt gewerkt met een koper handschoen gecombineerd met uitzonderlijke natuurlijke vezels met zuivere koperen draden. Koper is een uitstekend wapen tegen de tekenen van veroudering dankzij SOD (superoxidedismutase) een enzym die vrije radicalen bestrijdt, de belangrijkste oorzaak van veroudering. Het is klinisch bewezen dat koper de veroudering van de huid vermindert en zorgt voor een gladdere, jonger uitziende huid.

Met de koper handschoen wordt uw huid gepolijst, er komen koper-ionen vrij in het vocht tussen het weefsel en uw huid, wat het herstel van de huid stimuleert. Het gebruik ervan laat uw doorbloeding goed op gang komen, het geeft  zuurstof en voedingsstoffen aan de cellen, waardoor u een kick krijgt waar uw lichaam naar verlangt.

• Het stimuleert de bloedsomloop
• Het stimuleert de lymfedrainage
• Het stimuleert de aanmaak van collageen
• Verjonging van de huid
• Maakt een ruwe huid gladder
• Ontstopt poriën
• Verbetert de hydratatie van uw huid 

Een vloeibaar concentraat op mentholbasis met een gecontroleerde cryogene werking die een verkoelend en licht verdovend effect geeft op de huid. Het versterkt en verstevigt de bindweefsels diep van binnen. Het bevordert de  bloedsomloop, effectief tegen cellulite en verwijdert vetten. Het verbetert het uiterlijk en de textuur van de huid. Ook een goede behandeling van vermoeide benen.

Een vloeibaar concentraat op plantaardige basis  extracten van algen en essentiële oliën van tijm en  kaneel. Verwijdert vetten door een oorzaak en gevolg reactie van de thermische werking. Voor professionele thermo lichaamsbehandeling voor onmiddellijk verlies van centimeters. Met een onmiddellijk relaxerende effect brengt, comfort en  ontspanning, met detox effect.

Doorzichtig folie met de juiste crème waar u in wordt gewikkeld. Het is een manier om op een natuurlijke wijze afvalstoffen weg te spoelen uit het lichaam. Op deze manier kunt u in korte tijd plaatselijk wat centimeters verliezen. De huid wordt bovendien steviger en strakker.

Is een lichaamspakking, door het lichaam voor een gedeelte in te pakken in bijvoorbeeld een modderpakking.  Het geeft u het complete metabolisme een boost. De toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar alle cellen wordt gestimuleerd. Daarbij wordt ook de afvoer van afvalstoffen bevorderd. De modder die hiervoor wordt gebruikt is groene klei uit Amazone Brazilië. Het heeft meteen ook een zuiverende werking op de huid. Een detox packing is een goede aanvulling op een manuele lymfedrainage behandeling.

Infrarood licht dringt diep door in uw lichaam, helemaal tot in de binnenste lagen van uw huid, tot uw spieren, zenuwen en botten. Infrarood stimuleert vervolgens de lokale bloedcirculatie, wat meer genezende voedingsstoffen en pijnverlichtende componenten naar het gebied brengt, terwijl het een ontgiftend zweet bevordert. De straling van een infraroodlamp heeft een rustgevend effect op je lichaam, bovendien stimuleert de  infrarood straling de aanmaak van collageen.

Onderzoek in de afgelopen decennia heeft aangetoond dat deze specifieke lichtfrequentie een krachtige helende boost geeft aan uw lichaam op cellulair niveau.

Infrarood saunadeken beschikt over dezelfde verwarmingstechniek als een gewone infrarood saunacabine. Omdat uw lichaam hier een liggende positie aanneemt is het echter meer ontspannen, bovendien zorgt het ervoor dat uw lichaam volledig wordt omringd met de gezonde infraroodstralen. Een infrarood sauna sessie verwarmt uw lichaam en verhoogt uw lichaamstemperatuur. Dit stimuleert het gewichtsverlies, bevordert de afvoer van afvalstoffen, verhoogt de bloedsomloop, vermindert stress, verbetert het immuunsysteem, stimuleert de zweetklieren waardoor gifstoffen uit het lichaam kunnen worden afgevoerd.

Zorgt voor 20.000 spiercontracties tijdens een 30 minuten durende behandeling. Dat zijn dus 20.000 squats! Work-out without working out! De resterende behandeling wordt de volledige focus gelegd op het contouren van de billen.

Is een belangrijk lijmvormend eiwit in het lichaam. Het geeft structuur en elasticiteit aan haar, nagels, botten, spieren en gewrichten. Het zorgt daarnaast voor de stevigheid en elasticiteit van de huid.

Zijn een soort eiwitvezels die worden aangetroffen in bindweefsels. Ze worden ook wel gele vezels genoemd. Elastinevezels kunnen uitrekken en terugveren. Het kan terugkeren naar zijn oorspronkelijke vorm zodra het is uitgerekt of samengedrukt. Ze zijn gemaakt van een rubberachtig eiwit dat elastine wordt genoemd.

Bindweefsel ook wel (fascia) genoemd bestaat uit het zachte deel in ons hele lichaam en vormt een aaneengesloten netwerk. Bindweefsel bevindt zich om de spieren, maar ook in de spieren en in de spiervezels. Maar ook om de organen, de botten en de zenuwen en onder onze huid. Bindweefsel is als een soort lijm.