PRIJSLIJST

PRIJSLIJST

BINDWEEFSELMASSAGE
Een manuele massage door middel van lichte aanrakingen van de huid tot het stevig oppakken en verschuiven van het huidweefsel.

ANTI- CELLULITE TREATMENT
Een manuele verstevigingsmassage door middel van bindweefselmassage, exfoliatie, cupping en massage met houten tools.

CAVITATIE TREATMENT
Een behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van een gespecialiseerd en multifunctioneel apparaat dat het lichaam behandelt met radiofrequentie, vacuüm cupping en ultrasound.

MADEROTHERAPIA
Een massage met houten tools waarbij krachtig en effectief de lichaamscontouren worden geaccentueerd en de cellulite wordt verminderd.

TRANSFORMATIONALCUPPING®
Een behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van glazen cups, vacuüm wordt gezogen in de diepere huidlagen en dynamisch over het lichaam wordt bewogen.

NAKÓ BODY WOOD CUPPING
Een behandeling van exfoliatie, maderotherapia en transformationalcupping®️.

BUM BUM BUTTLIFT
Een behandeling waar we op een natuurlijke manier in staat zijn om de billen opnieuw vorm te geven, de asymmetrie te corrigeren, een liftend effect te geven en zelfs verslapping te verminderen dankzij collageenstimulatie.

AFTER—LIPO MASSAGE
Een manuele lymfedrainage massage na een operatieve ingreep waarbij het lymfesysteem wordt geactiveerd en gebruik wordt gemaakt van cavitatie om het genezingsproces te versnellen.

LYMFEDRAINAGE
Een manuele zachte stimulerende massage van de diepere huidweefsel, waarbij het lymfesysteem en de bloedvaten worden gestimuleerd.

LIPO REDUX BIOAGE ANTI-CELLULITE TREATMENT
Een behandeling van lymfedrainage, exfoliatie, lipo cavitatie, cafeïne body peeling, massage met lipo redux bioage en houten tools.

LIPO REDUX BIOAGE BODY WRAP & INFRARED LIGHT TREATMENT
Een behandeling van lymfedrainage, exfoliatie, lipo cavitatie, massage met lipo redux bioage, body wrap packing en infrared light.

LIPO REDUX BIOAGE DETOX & LYMPHATIC TREATMENT
Een behandeling van lymfedrainage, exfoliatie, detox packing met green clay uit Amazone Brazilië, cupping, massage met lipo redux bioage.

AROMA THERAPY MASSAGE
Een holistische lichaamsmassage met 100% natuurlijke oliën. U voelt uw spieren en het onderhuids bindweefsel losser worden en door de zachte wrijving met de olie wordt uw huid aangenaam warm en kunt u zich heerlijk ontspannen.

AROMA THERAPY MASSAGE INCLUSIEF CUPPEN
Een holistische lichaamsmassage met 100% natuurlijke oliën gecombineerd met transformationalcupping®️. Het lichaam wordt eerst gecupt, het cuppen zal gedaan worden op de laagste stand zodat u zich kunt blijven ontspannen. Daarna wordt u heerlijk gemasseerd.

THE ULTIMATEAROMA THERAPY EXPERIENCE
Een intense lichaamsmassage behandeling die het gevoel geeft de hele wereld aan te kunnen. Er kan gekozen worden uit Nakó’s signature oliën. Tijdens deze behandeling zal er extra aandacht worden besteed aan een hoofdmassage of voeten massage in combinatie met een krachtige scrub.

NAKÓ ALL-IN  1 TREATMENT 1
Een behandeling van exfoliëren, cryo body massage, anti-cellulite treatment, body sculpture cryo bodywrap en infrared light en een detox shotje.

NAKÓ ALL-IN  1 TREATMENT 2
Een behandeling van exfoliëren, cryo body massage, anti-cellulite treatment, body sculpture Cleopatra bodywrap en een immunity shotje.