BINDWEEFSELMASSAGE

WAT IS EEN BINDWEEFSELMASSAGE?

Bindweefselmassage is een krachtige manuele massage van het onderhuids bindweefsel, die wordt ingezet om de huidconditie te verbeteren. Door het onderhuids bindweefsel te masseren, wordt de celdeling gestimuleerd. Hierdoor worden collageen- en elastinevezels geproduceerd, wat resulteert in de aanmaak van nieuw bindweefsel. Tijdens de behandeling passen wij diepe massagetechnieken toe gecombineerd met druktechnieken  en langzame strijktechnieken. Waarbij de huid wordt gerold en opgepakt om de bindweefsellaag tussen huid en spieren aan te pakken om zo de doorbloeding te verbeteren. Spieren worden opgewarmd en onderhuidse spierverklevingen worden verlicht. Een bindweefselmassage verbetert je huidconditie, het verhoogt de doorbloeding, activeert de stofwisseling, reduceert blokkades en verstevigt de huid. Bovendien worden dankzij een bindweefselmassage ook afvalstoffen sneller afgevoerd. De behandeling is zeer geschikt voor huidverjonging, versteviging en algemene huidverbetering.

VOOR WIE IS DE BINDWEEFSELMASSAGE?

De bindweefselmassage is uitermate geschikt  wanneer u last heeft van een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderd huid en verklevingen in de huidlagen. Door de stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de huid verbeterd, ook wordt de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. De zuurstoftoevoer, glans, egaliteit van de huid wordt zichtbaar en voelbaar verbeterd!

HET BESTE RESULTAAT – KUURVERBAND
Voor het beste resultaat adviseren wij een kuurverband van gemiddeld 10 behandelingen van 1 á 2 keer in de week. Omdat elk lichaam anders is, varieert het aantal behandelingen per persoon.

VOORDELEN BINDWEEFSELMASSAGE

WANNEER WORDT ER NIET BEHANDELD?

GOED OM REKENING MEE TE HOUDEN: