LYMFEDRAINAGE

WAT IS LYMFEDRAINAGE?

Gebrek aan beweging, te veel zitten en een slecht dieet kunnen snel leiden tot het onaangenaam vasthouden van vocht.

Sterren als Jennifer Lopez, Kylie Jenner, Kim Kardashian, Gigi Hadid, Miranda Kerr zweren bij de lymfedrainage massage omdat het naar verluidt onmiddellijk het vasthouden van vocht en cellulitis vermindert. Sommige gezondheidsproblemen kunnen ervoor zorgen dat lymfevocht zich ophoopt. Lymfedrainage werkt namelijk niet alleen ontgiftend en vochtafdrijvend, maar ook ‘sculptend’.

Lymfedrainage is een zachte massagetechniek die inwerkt op het lymfestelsel. De massage stimuleert om snel te werken en daardoor de lymfe naar de lymfeklieren te verplaatsen. Lymfe is de vloeistof in de vaten van de lymfeklieren. De Lymfedrainage massage is een massage techniek om het vasthouden van vocht te bestrijden, dus zwellingen te verminderen, het lichaam te ontgiftigen en de lichaamsafmetingen te verkleinen. 

Wij bieden alle soorten lymfedrainage massages aan, ook de populaire Braziliaanse lymfedrainage massage! De behandeling, die in Brazilië deel uitmaakt van de standaard schoonheidsroutine, het geheime wapen van de sterren voor een stevige huid in een mum van tijd. Het is de afgelopen jaren in meer landen steeds populairder geworden nadat een aantal supermodellen en beroemdheden hun voor-en-na-foto’s begonnen te posten.  Wilt u meer informatie over onze manuele lymfedrainage? Maak dan een afspraak!

VOOR WIE IS EEN LYMFEDRAINAGE?

De behandeling voor lymfedrainage is voor iedereen, ook voor mensen die last hebben van lymfoedeem, oedeem, vocht in een gewricht na bijv. een operatie, sportbelastingen, cellulite, onrustige benen (restless legs) en obstipatieklachten.

VOORDELEN LYMFEDRAINAGE

WANNEER WORDT ER NIET BEHANDELD?

GOED OM REKENING MEE TE HOUDEN: