BUM BUM BUTTLIFT

WAT IS EEN BUM BUM BUTTLIFT?

De nieuwste niet-chirurgische doorbraak in Bil contouren.

Bij de Bum Bum Butt Lift behandeling maken wij gebruik van vacuüm therapie. Hierdoor worden de billen op een natuurlijke manier vergroot en verstevigd. Op beide billen wordt een opzetstuk van de vacuüm elementen geplaatst. Vervolgens gaat de machine deze met pulsen vacuüm trekken. Met de vacuüm therapie, kunnen de billen gevormd en vergroot worden zonder operatie. De shaping cup mobiliseert de vetcellen naar de gewenste plek.

Nadat het vet naar de gewenste plek is gemobiliseerd worden de grote koepels geplaatst om de billen hun ronde vorm te geven en te liften. Eventuele cellulite wordt ook aangepakt. De behandeling wordt gecombineerd met cavitatie en muscle & body sculpting. 

De behandeling is geheel pijnloos. Het bevordert de bloedcirculatie, verwijdert klonterige vetafzettingen en gifstoffen uit het lichaam. Daarnaast geeft het een mooie lichaamsvorm en vormt het de billen op een mooie, natuurlijke en betaalbare manier. U kunt direct na de behandeling uw normale activiteiten hervatten.

VOOR WIE IS DE BUM BUM BUTTLIFT?

De behandeling is geschikt wanneer u graag uw billen op een natuurlijke manier wilt laten liften, verstrakken en meer ronding te realiseren. Maar ook meer volume, cellulite wordt hier extra goed door behandeld en de doorbloeding verbetert.

VOORDELEN BUM BUM BUTTLIFT

WANNEER WORDT ER NIET BEHANDELD?

GOED OM REKENING MEE TE HOUDEN: