ANTI-CELLULITE TREATMENT

WAT IS EEN ANTI-CELLULITE TREATMENT?

Stoort u zich aan de cellulite op uw benen, billen, buik of armen? Wilt u van uw cellulite af en wenst u een mooie stevige en gladde huid? Kom dan langs bij Nakó Clinic voor een anti-cellulite treatment. 

Vrijwel iedere vrouw heeft last van cellulite. Cellulite wordt gekenmerkt door een onregelmatige en slappe huid met bultjes en putjes. Bij het ontstaan van cellulite spelen enkele factoren zoals erfelijkheid, hormonen, gewichtsverandering en levensstijl een belangrijke rol. Vaak is cellulite een gevolg van overbelaste vetcellen en is er sprake van vochtretentie. Cellulite komt veel meer voor bij vrouwen dan bij mannen. Reden hiervoor zijn verschillen in de verdeling van vetweefsel, spieren en bindweefsel. Maarliefst 80% tot 90% van alle vrouwen krijgt na de puberteit last van cellulite.

Bij een behandeling tegen cellulite worden putjes en kuiltjes die ontstaan in het bindweefsel net onder de huid aangepakt. Er wordt eerst gebruik gemaakt van een exfoliatie en dan een stevige massage gegeven. De huid, de onderhuid en het onderhuids bindweefsel wordt op deze manier diep gemasseerd. De verschillende huidlagen worden hierdoor losser gemaakt. De huid wordt daarna behandeld met een combinatie van infrarood ultrasound -, radiofrequentie- en vacuüm cupping apparaat. Infrarood ultrasound zorgt voor een betere doorbloeding, verhoogt de huidelasticiteit en verwarmt het vetweefsel. 

De radiofrequentie (RF) zorgt voor huidverstrakking, verhoogt de zuurstofopname en activeert de stofwisseling (vetafbraak). Het vacuüm/ cuppen mobiliseert het weefsel die een verbeterde lymfedrainage op gang brengt en de afvoer van vet en afvalstoffen stimuleert. Om het lichaam te contouren wordt als laatst gebruik gemaakt van Maderotherapia.

Cellulite verwijderen kan met diverse behandelmethodes, elk met een unieke aanpak. Wij bieden een hoogwaardige behandeling die het gewenste resultaat geeft.

VOOR WIE IS DE ANTI-CELLULITE TREATMENT?

Ideaal wanneer u bijvoorbeeld uw lichaam meer vorm wilt geven. De juiste manier om cellulite glad te strijken, de huid te verstevigen, plaatselijke vet- of vochtophopingen te verwijderen, een goed doorbloedde huid, een positieve beïnvloeding van de stofwisseling en de afvoering van meer afvalstoffen.

VOORDELEN ANTI-CELLULITE TREATMENT

WANNEER WORDT ER NIET BEHANDELD?

GOED OM REKENING MEE TE HOUDEN: