HANANE NAJI

FOUNDER

Nakó clinic is opgericht door Hanane Naji. De naam Nakó is onstaan uit een combinatie van de eerste twee letters van haar achternaam en de eerste twee letters van haar geliefden. Hoe toevallig kan het zijn dat de naam NAKÓ in het Japans Beautiful Mind betekent Na= Beautiful en KO= Mind. Nakó heeft meerdere betekenissen: onder andere calm, harmony, peace en distress. Dit zijn de kernwoorden die wij graag in onze clinic waarborgen.

N

A

K

Ó

Nurturing, the care we provide t­o all.

Accord, the harmony we spread.

Kindle, the warmth in others.

Original, one of a kind!

N

A

K

Ó

Nurturing, the care we provide t­o all.

Accord, the harmony we spread.

Kindle, the warmth in others.

Original, one of a kind!

COMPLETE SERVICE & PERSOONLIJKE AANDACHT

Nakó is gespecialiseerd in lichaamsbehandelingen waar we specifiek gericht zijn op huidverbetering, bodycontouring, anti- cellulite, afslanken, verstrakken van de huid, bloedcirculatie weer op gang brengen, vocht afdrijven en verwijderen van toxines. Daarnaast bieden wij ook verschillende massages, door middel van verschillende massagetechnieken verbinden wij body en mind. Wij combineren onze massages en lichaamsbehandelingen met Nakó detoxing sapjes. U bereikt hierdoor de meest fantastische resultaten!

We bieden een complete service waarbij we ook de lichamelijke klacht(en) op een dieper niveau aanpakken. We behandelen zo de oorzaak van de aandoening(en) waardoor we betere resultaten kunnen bereiken. Wij zijn er van overtuigd dat een mooie huid gepaard gaat met een gezond lichaam, een gezonde body& mind.

Met onze kennis en passie voor het vak volgen wij de trends voor u. Bij ons mag je rekenen op persoonlijke aandacht en geborgenheid.

Nakó clinic  is a woman only concept, er wordt bij ons o.a. gewerkt met 100% klinische en organische producten, vrij van parabenen,  minerale oliën en dierproefvrij. Wij staan voor service, kwaliteit en maatwerk.

Wilt u ook kennismaken met onze unieke en persoonlijke touch? Maak dan een afspraak. We heten je graag welkom bij Nakó Clinic!

'INSPIRED BY YOUR SKIN'

De achtergrond vormt abstract de billen en rug. Haar blik en houding stralen de kalmte uit.

De handen zorgen voor de harmony en de verbinding tussen body & mind. De bovenste tikt dan ook licht haar mind aan en de onderste ondersteunt haar lichaam.

De oranjebloesem staat voor de geurbeleving die de klant zal ervaren bij Nakó clinic.

De detox is geïllustreerd door de bladeren op haar lichaam, deze staan voor een nieuw begin en voor de detox van de sapjes die aangeboden wordt na de behandeling.

De maan op de achtergrond staat verbonden met het lichaam van de vrouw.

Alle elementen samen laten ‘haar’ huid zien.