MADEROTHERAPIA

WAT IS MADEROTHERAPIA?

Maderotherapia is een body & sculpture houttherapie bestaande uit het uitvoeren van een massage met behulp van speciaal ontworpen natuurlijke houten instrumenten.

Madero” betekent hout in het Spaans, oorspronkelijk afkomstig uit het Verre Oosten. Het werd verder ontwikkeld door therapeuten en alternatieve genezers in Colombia. 

Door het gebruik van de houten instrumenten en het uitoefenen van specifieke druk op de juiste plekken wordt het lymfatisch systeem geactiveerd om afvalstoffen en vet af te voeren. Daarnaast stimuleert het de bloedcirculatie in uw lichaam. Dit is niet alleen goed voor uw gezondheid maar ook voor het onderhouden van een stralende huid.

De Maderotherapia verwijdert zowel de oppervlakkige als de dieperliggende cellulitis,  de lichaamscontouren worden geaccentueerd, de huid wordt strakker en het gewicht verlies wordt ondersteund.

Met Maderotherapia versnelt uw metabolisme waardoor u sneller vet verbrand. Het is ook geschikt als sportmassage, het vermindert stress en werkt ontspannend voor uw lichaam.

VOOR WIE IS DE MADEROTHERAPIA?

De Maderotherapia is geschikt wanneer u toe bent aan een goede massage, stress wilt verminderen, bloedcirculatie wilt verbeteren of last heeft van oedeem/ vochtvasthouding. Dat is niet het enige, deze therapie kan namelijk ook gebruikt worden voor esthetische doeleinden. Namelijk voor bestrijding van cellulitis, gelokaliseerd vet verwijderen, lichaamscontouren verbeteren en het verstrakken van de huid. 

VOORDELEN MADEROTHERAPIA?

WANNEER WORDT ER NIET BEHANDELD?

GOED OM REKENING MEE TE HOUDEN: