AROMA THERAPY INCLUSIEF CUPPEN

WAT IS AROMA THERAPY INCLUSIEF CUPPEN?

Deze speciaal door Nakó Clinic ontwikkelde Aromatherapy massage wordt gecombineerd met Transformationalcupping®️. Het lichaam wordt eerst gecupt (het cuppen zal gedaan worden op de laagste stand, zodat u zich kunt blijven ontspannen). Daarna wordt u gemasseerd met 100% natuurlijke oliën. U voelt uw spieren en het onderhuids bindweefsel losser worden en door de zachte wrijving met de olie wordt uw huid aangenaam warm en kunt u zich heerlijk ontspannen. 

Aromatherapy is holistisch, dat wil zeggen dat het gericht is op het welzijn van de mens in het geheel. De geur van de olie heeft effect op de emoties en de chemische werking heeft effect op het lichaam. Onze 100% natuurlijke oliën ruiken zeer lekker en kunnen het effect van een massage versterken. Aromatherapy ondersteund bij vele gemoedstoestanden.

Onze massages zijn ontspannen en het kan zowel lichamelijk als geestelijk werken voor het behoud van een goede gezondheid. Uiteindelijk zijn onze massages bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn. 

VOOR WIE IS AROMA THERAPY INCLUSIEF CUPPEN?

Voor iedereen die van een ontspannen massage houdt in combinatie met cuppen.

VOORDELEN AROMA THERAPY INCLUSIEF CUPPEN

WANNEER WORDT ER NIET BEHANDELD?

Ga niet volledig uit van wat hier beschreven staat, als u denkt dat u wel gemasseerd kan en wil worden, overleg dan even met uw arts!

GOED OM REKENING MEE TE HOUDEN: